Dine værter

FjordViking lille mus

Lille Mus
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

født i 1987 i Tyskland. I 1996 blev jeg færdiguddannet som hushjælp og har arbejdet i catering- og hotelbranchen lige siden. I 2018 mødte jeg min mand, som jeg giftede mig med i slutningen af ​​2019. I midten af ​​2020 besluttede vi så at vende Tyskland ryggen og emigrere til det smukke, venlige Danmark. Efter en lang og intensiv søgen efter den helt rigtige ejendom, der opfyldte vores ønsker og krav, endte vi endelig her - på dagens FjordVikingegård - ferie i vikingestil, den tidligere Krywilygård Bondegårdsferie.

Din FjordViking lille mus

FjordViking Bjørn

Bjørn
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Bjørn er født i Tyskland i 1976. Oplevet mange eventyr gennem årene og så i 2018 endelig fundet kvinden i mit hjerte og liv – lille mus!
I 2019 fik jeg lov til at gifte mig med min elskede kone, og i 2020 besluttede vi sammen at flytte vores midtpunkt til Danmark. Så vi er havnet her og har fundet det, vi begge har ledt efter så længe – vores lykke fra et hyggeligt hjem og arbejdsplads i ét. I midten af ​​2020 overtog vi Krywilygård Bondegårdsferie. Gården er nu drevet under Farm FjordViking og lægger dermed grundlaget for vores liv her i Danmark.

Din FjordViking Bjørn

Fjordviking Newsletter

FjordViking · Ølstrupvej 11 · 6950 Ringkøbing
  • +45 31 12 99 38
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
© District. All rights reserved. Powered by Webdesign Hotel.
Follow Us —